de Binnentuin

Middenin het centrum van Barneveld, een tijdelijke bijzondere ervaring. In de zomerzon genieten met hen die jullie eindelijk weer kunnen zien. Ontmoeten in een unieke omgeving. Door de Barneveldse ondernemers Catering met Passie, Ciaobatta, Sophia’s Coffee, Weintje Bloem, de Werkloft en &Pause, voor iedereen die deze zomer op een fijne plek wil ontbijten, lunchen, borrelen en dineren.

Je bereikt de Binnentuin via de pop-up winkel van Weintje Bloem en &Pause aan de Jan van Schaffelaarstraat 48.

Tot 1 augustus zijn we elke vrijdag en zaterdag geopend van 0930 – 22.00 uur.
Voor het ontbijt en diner vinden we het fijn als je van te voren reserveert, maar uiteraard kun je ook zonder te reserveren bij ons langskomen.

We serveren de hele dag door koffie van Sophias Coffee, taarten van Oma Maluku, lunch van Ciaobatta en borrelplanken en shared diners van Catering met Passie.

Deze shared diners hebben een vaste prijs waarbij je 2 uur lang wordt voorzien van lekkere dranken en van verschillende heerlijke gerechten die wij gedurende het diner uitserveren. Al deze gerechten kun je lekker samen delen met je tafelgenoten.


Benieuwd naar wat we serveren? 

Klik hier voor ons ontbijt / lunch menu

Klik hier voor ons avondmenu

Zeker zijn van een plek? Reserveer hieronder. Wij werken met Ticketapp als reserveringssysteem. Hiervoor worden € 1,50 administratiekosten in rekening gebracht. We hopen je snel te zien!